Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorusafra gastriti için hangi ilaçlar iyi gelir

Soru:"Safra Gastriti İçin Hangi İlaçlar İyi Gelir?"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Safra Gastriti İçin Hangi İlaçlar İyi Gelir?"

Hocam ben 20 yaşındayım cinsiyetim kız Benim sorunum mide bulantısıdırMİde bulantısı yemekten sonra veya önce olmuyor heran olabiliyoryaklaşık 1 sene önce bulantı için hastaneye gittiğimde endoskopi yaptılar ilaç kullandım ancak bulantılarım halen aralıklarla devam etmeKtedirBen sonucu size bildirmek istiyorum"3300 videosisteme bağlı EG-2940 panendoskopla duodenum 2kısmına kadar geçildi2 kısım ve bulbus mukozası normaldi Pilor kanalı ve fonksiyonları normaldİAntrum ve korpusta şiddetli nodüler gastrit hali izlendiAntrumdan üreaz için örnek alındı Mide içerisinde yoğun safra reflüsü mevcuttuFundus ve kardia mukozası normal olarak izlendi Kardioösefajial bileşke normalden geniştiÖsefagus alt uçta hiperemik görünüm izlendiÖsefagus korpusu normaldiİşleme bağlı komplikasyon olmadı" Hocam bu sonuca ve kullandığım ilaçlara rağmen bi fayda göremedim siz önerirsiniz,ne yapmam gerekiyorAyrıca babamda mide kanserinden vefat ettiği için bu beni korkutuyor Cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum hocam şimdiden teşekkür ediyorum

DoçDr Yusuf AKCAN

08 15:02:58

helikobakter pilori var ise onun tedavisini mutlaka yaptırmalısınız bulantılarınız safra gastritinden ve safra reflüsünden gibi duruyor bunlara yönelik ilaç grupları var doktorunuz, düzenleyecektir sitemizde muayene edilmeyen hataya bireysel tedavi önerme şansımız yokgenel olarak safra gastritinde kullanılabilen tüm ilaçlar aşağıdadır doktorunuzla görüşünüzfamotidinPPİantasitlerdonperidonur sofalk sukralfat özofagus alt uçta gevşeklik ne kadar ona göre reflü cerrahisi gerekirmi ileride ilaç tedavsine nasıl cevap verdiğinize bakılarak değerlendirilebilirsağlıcakla

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com