Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorusol gogus

Soru:"Sol Gogus"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Sol Gogus"

iyi geceler doktor hanim2 sene önce babami kaybettim ve o sure zarfindan sonra benim sol gogusumde agri olustu ve HİC kesilmiokalp dopktoruna gittim ekg,sintigrafiye girdim damarlarim temiz ciktive ETOL FORT veya DİKLORON al dedialdim agri kesilio ancak geri nüksediyor ve hic kesilmioGece uykusunu özledim yattigim zaman agridan baska bisey dusunmuorum23 yasindayim genc yasta hap bagimlisi oldum nerdeysebu agrilar bazen carpinti oluo bazen sızlıyor bazen sol kolumun orta kisimdan yukariya dogru oluyorsol koltuk agrisida oluor ama bunlar hergun oluorAcaba kas sikısmasi veyahut kas damarlari daralmami oluoHangi doktora girecegim sasirdim kalpmi,,kasmi,,gogus hastalıklarınamı???
Cevabinizi bekliorum iyi geceler
UzmDr Sevin Karalar

03 18:33:32

Merhabalar Hakan Bey,Şikayetleriniz ön planda kas spazmını düşündürüyor Stress, gerginlik bu tip ağıları artırır Fizik tedavi bölümüne başvurmanız, doktorunuzun önerisi doğrultusunda kas gevşetici tarzı ilaçlar kullanmanız uygundur Geçmiş olsun dileklerimle Uz Dr Sevin Karalar

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com