![]() |
Soru:"Sol Gogus"
iyi geceler doktor hanim..2 sene önce babami kaybettim ve o sure zarfindan sonra benim sol gogusumde agri olustu ve HİC kesilmio..kalp dopktoruna gittim ekg,sintigrafiye girdim damarlarim temiz cikti..ve ETOL FORT veya DİKLORON al dedi..aldim agri kesilio ancak geri nüksediyor ve hic kesilmio..Gece uykusunu özledim yattigim zaman agridan baska bisey dusunmuorum..23 yasindayim genc yasta hap bagimlisi oldum nerdeyse..bu agrilar bazen carpinti oluo bazen sızlıyor bazen sol kolumun orta kisimdan yukariya dogru oluyor..sol koltuk agrisida oluor ama bunlar hergun oluor..Acaba kas sikısmasi veyahut kas damarlari daralmami oluo..Hangi doktora girecegim sasirdim kalpmi,,kasmi,,gogus hastalıklarınamı??? Cevabinizi bekliorum iyi geceler Uzm.Dr. Sevin Karalar 03. 18:33:32 Merhabalar Hakan Bey,Şikayetleriniz ön planda kas spazmını düşündürüyor. Stress, gerginlik bu tip ağıları artırır. Fizik tedavi bölümüne başvurmanız, doktorunuzun önerisi doğrultusunda kas gevşetici tarzı ilaçlar kullanmanız uygundur. Geçmiş olsun dileklerimle. Uz. Dr. Sevin Karalar Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |