Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorusinüzit ağrısı

Soru:"Sinüzit Ağrısı"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Sinüzit Ağrısı"

merhaba hocam ben 23 yaşındayım, 9 yaşında bademcik ve geniz eti ameliyatı oldumşimdiye kadarda hiçbir sıkıntı yaşamadımfakat geçen sene sinüzit oldum ve epey şiddetlydiuzun süre burun kanaması, tıkanıklıkşikayetlerim oldu fakat en son 1 ay önce sabah bir baş ağrısı başladı sinüzit ağrısı gibi başladı , gözlerimin etrafında alnımda ve burnumda ağrı olduilk defa böyle bir ağrı yaşadım başımı hiçbir şekilde hareket ettiremedim , yürürken dahi ayaklarımı sürüyerek gittim,çünkü çok şiddetleniyodu2 gün azalmaya başladı,3 gün de ağrı geçti sanki sinüslerim tamamiyle kapanmıştı ve bu ağrı olduğunda benim hiçbir problemim yoktu gayet iyiydim bu ağrının sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim
DoçDr Mehmet GÜNDÜZ

02 06:50:05

agriniz sinuzite bensziyor muayene ve tetkik ile anlasilir kbb disindaki bir sebep ise norolojiyede gorunmeniz gerekebilir oncelikle kbb muayenesi tavsiye ediyorum gecmis olsun

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com