![]() |
Soru:"Sinüzit Ağrısı"
merhaba hocam ben 23 yaşındayım, 9 yaşında bademcik ve geniz eti ameliyatı oldum.şimdiye kadarda hiçbir sıkıntı yaşamadım.fakat geçen sene sinüzit oldum ve epey şiddetlydi.uzun süre burun kanaması, tıkanıklık..şikayetlerim oldu fakat .en son 1 ay önce sabah bir baş ağrısı başladı sinüzit ağrısı gibi başladı , gözlerimin etrafında alnımda ve burnumda ağrı oldu.ilk defa böyle bir ağrı yaşadım. başımı hiçbir şekilde hareket ettiremedim , yürürken dahi ayaklarımı sürüyerek gittim,çünkü çok şiddetleniyodu...2. gün azalmaya başladı,3. gün de ağrı geçti... sanki sinüslerim tamamiyle kapanmıştı... ve bu ağrı olduğunda benim hiçbir problemim yoktu gayet iyiydim... bu ağrının sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim... Doç.Dr. Mehmet GÜNDÜZ 02. 06:50:05 agriniz sinuzite bensziyor. muayene ve tetkik ile anlasilir. kbb disindaki bir sebep ise norolojiyede gorunmeniz gerekebilir. oncelikle kbb muayenesi tavsiye ediyorum. gecmis olsun. Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |