Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorubel ve sırt ağrıları

Soru:"Bel Ve Sırt Ağrıları"

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Bel Ve Sırt Ağrıları"

ben 34 yşındayımerkek ben size çektirmiş olduğum MRG sonucunu öğrenmek istiyorumLOMBER LORDOZ artmıştır L4-5intervertebral disklerinde T2 ağırlıklı serilerde dejeneratif sinyal kaybı izlenmektdir Kesit alanına giden T10 T11 VE T12 vertebra anteriorlarında parsiyel fizyon ve blok vertebra ile uyumlu özellikte sağ kesimde intervertebral disk mesafelerinde kayıp dikkati çekmektedirT11 - T12 itervertebral diski seviyesinde geçen kesitlerde vertebra korpus köşelerinde osteofit formasyonlarına bağlı dural keseye sağ anteriordan bası dikkati çekmektedirSpinal kanal ön-arka çapı normalin alt sınırlarındadırBuseviyede bilateral nöral foramenler açıktır Faset eklemlerde dejenerasyon izlenmektedirL3-4intervertebral diskinde minimal diffüz posterior taşma izlenmektedirBilateralnöral foramenler inferiorda hafif daralmıştırSpinalön-arka çapı normaldirFaset eklemlerde dejenerasyon izlenmektedir ESKİŞEHİRDEKİ BÜTÜN DOK AMELİYATIN ÇOK RİSKLİ OLDUĞUNU SÖĞLÜYOR FAKAT BEN SIRT,BEL VE SOL BACAL AĞRISINDAN DURAMIYORUM NE YAPMALIYIM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
DoçDr Cahide Topsakal

2716:38:54

BU ameliyatı yapamayanlar nedense çok tehlikeli deyip hastanın cesaretini kırıyorlar Oysa iyi ellede o kadar iyi sonuç veriyor ki Bana güvenin ve lütfen muayeneye gelin Gerisi kolayDoç Dr Cahide Topsakal0 216 550 3737

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com