Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Bebek & Çocuk

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocuk, olmak, sahibi, özürlü

Özürlü Çocuk Sahibi Olmak

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Özürlü Çocuk Sahibi Olmak

Bana genellikle özürlü bir çocuk büyütmenin nasıl bir şey olduğunu sorarlar

İşte anlatıyorum

Bir bebek sahibi olacağınızı anladığınızda yaşadığınız duygu,

İtalya ya güzel bir seyahat planı yapmaya benzer

İtalya hakkında bir sürü kitap ve broşür alırsınız ve harika planlar yapmaya başlarsınız

Coliseum, Miikelanjelo nun Davut u Venedik teki gondollar

İtalyanca birkaç sözcük bile öğrenirsiniz Her şey çok heyecan vericidir

Aylar süren beklemeden sonra, o gün gelir çatar Bavullarınızı toplar, yola çıkarsınız Birkaç saat süren yolculuktan sonra, uçağınız havaalanına iner Hostes mikrofonu eline alır ve Hollanda ya hoş geldiniz der

Hollanda mı dersiniz Ne demek istiyorsunuz Ne Hollanda sı Ben İtalya ya bilet almıştım! Benim İtalya ya gitmem gerek Tüm yaşamım boyunca İtalya ya gitmenin düşünü kurdum ben

Fakat uçuş rotasında bir değişiklik yapmışlardır

Hollanda ya inmişsinizdir ve orada kalmanız gerekir

Önemli olan sizi korkunç, iğrenç ve pis yere, açlığın ve hastalıkların ortasına bırakmamışlardır Sadece farklı bir yerdesiniz

Bu yüzden çıkıp yeni broşürler ve kitaplar almanız ve yepyeni bir dil öğrenmeniz gerekmektedir Ve daha önce hakkında hiçbir şey bilmediğiniz insanlar tanımak zorundasınızdır

Gittiğiniz yer sadece farklı bir yerdir Oradaki yaşam, İtalya dakinden daha yavaştır, İtalya kadar etkileyici değildir Fakat, bir süre orada kaldıktan sonra nefesinizi tutar ve çevrenize bir bakarsınızve Hollanda nın yel değirmenlerini fark edersinizve lalelerini

Hollanda nın Rembrandtları bile vardır

Fakat tanıdığınız herkes İtalya ya gidip gelmektedirsürekli orada geçirdikleri güzel günleri anlatmaktadır Ve yaşamınız boyunca Evet, benim de gitmem gereken yer orasıydı Bende aynı planı yapmıştım dersiniz

Bu nedenle duyduğunuz acı asla, asla dinmezçünkü yitirdiğiniz düş çok önemli bir düştür

Ancaktüm yaşamınızı İtalya ya gidemediğiniz için üzülerek geçirirseniz, Hollanda nın güzelliklerinin hiçbirinin tadını çıkaramazsınız

Emily Perl Kingsley
Kaynak: MaxiSağlık

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com