![]() |
İki Küçük Ayağın Bağımlısıyım... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İki Küçük Ayağın Bağımlısıyım...İki küçük ayağın bağımlısıyım ![]() ![]() ![]() Kelimelerle nasıl ifade edilir bilmiyorum ama anneliğimin 2 ![]() ![]() ![]() ![]() 25 ![]() ![]() Dünyalar tatlısı bir bebeğin gülümsemesiydi ilk tanıştığım Küçüğüm göğsümdeydi, ilk sıcaklığını duyduğum an İlk mutluluğum gaz çıkarmasıydı Sonra ilk evimize geldiğimiz an; 3 kişilik bir aile oluşumuzdu ![]() Gecenin kör karanlığında mama hazırlamaktı annelikâ?¦ Tükürcüğünü yutmasın diye sabahlamaktı başucunda Dönüyor dediğimizde emeklemesini görmekti ilk heyecanâ?¦ Övgüyle bahsetmekti, İlk dişinin çıktığı andaki sevinçti annelikâ?¦ İlk adımıydı, Anni deyişiydi, Boynuma o sıcacık sarılmasıydı annelikâ?¦ Gece uyandığında ilk çığlığının ANNE olmasıydı, İlk kelimelerini paylaşmaktı, Sevdanın da dediği gibi telaşsız sevişmeyi özlemekti, İki küçük ayağın bağımlısı olmaktı annelikâ?¦ Sabırla tekrarlamaktı, Kendini oğlunda görmekti aslındaâ?¦ Babasıyla yerde yuvarlandıklarında, Araba kullandıklarında, Gecenin sakinliğinde sarılmış uyurken bulmaktı onları ![]() ![]() ![]() Sabahın altısında puding istemesine karşı koyamamaktı belki de Islak mendil, biberon ve bezsiz bir hayat düşünememekti annelik, Ya üşürse deyip sıcak havada hırka taşımaktı ![]() ![]() ![]() Kısacası karşılıksız sevmektir annelik ![]() ![]() ![]() Mutluluğu çocuğunda görmektir, Buradan kendi annemden başlayarak, tüm annelerin anneler gününü kutluyorum ![]() Çocuklarımızla nice mutlu yıllar geçirmenizi diliyorum ![]() Sevgiyle kalın ![]() ![]() ![]() Kaynak: Bebek |
![]() |
![]() |
|