Andropoz Reçeteniz |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Andropoz ReçetenizKilo fazlalığı sorununuz varsa en kısa zamanda çözmeye çalışın ![]() - Bir egzersiz programı oluşturun İşe her gün 30-35 dakikalık sıkı bir yürüyüşle başlayın![]() - Protein tüketiminizi kontrol edin Yeteri kadar protein almıyorsanız, eksiğinizi giderin Özellikle kırmızı veya beyaz et gibi hayvansal proteinleri yeteri kadar tüketin Kırmızı eti haftada 2 kez ve yağsız bölümlerinden tüketmenizde fayda var![]() - Dinlenmeye, eğlenmeye zaman ayırın Tatillerinizi iyi değerlendirin![]() - Uyku sorunlarınız varsa, doktorunuzdan yardım isteyin ![]() - B6, B1 ve E vitaminleri ile çinko desteklerinden istifade edin ![]() - Yorgunsanız ginseng, ginkgo biloba ve argininden de yararlanabilirsiniz ![]() - Olumlu, keyifli, eğlenceli biri olmaya gayret edin Kitap okuyun, sinemaya gidin, briç ve satranç gibi oyunlar oynayın![]() - Kullandığınız ilaçları gözden geçirin Cinsel yaşamı etkileyenleri varsa doktorunuzdan yardım isteyin![]() - Testosteron seviyenizi kontrol ettirin ![]() - Bütün bunlar sorununuzu gidermiyorsa bir uzmandan (üroloji veya endokrinoloji) yardım istemekten çekinmeyin ![]() |
|
|
|