|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
2007, artış, gözlemlerindeki, ufo, yoğun, yılı |
![]() |
2007 Yılı Ufo Gözlemlerindeki Yoğun Artış 1 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2007 Yılı Ufo Gözlemlerindeki Yoğun Artış 1SON GELEN FOTOGRAF VE GÖZLEMLER Subject: Tanımlayamadığımız cisimler Merhaba ![]() ![]() ![]() ![]() Sol yukarda ufak iki cisim göreceksiniz ![]() Bunu büyülttüğünüzde benim ufo sandığım cisimleri görebilirsiniz ![]() Yer: İstanbul-Bostancı Sahili 16 ![]() ![]() İrtibat bilgilerim aşağıdadır ![]() Yardımlarınız için teşekkür ederim Selamlar… Emre A ![]() SELAM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CİSMİN GÖZÜKTÜĞÜ RESİM HARİCİ DİĞER RESİM BENİM AYNI MEKANDA ÇEKTİĞİM RESİMLERDİR VE BENİM ÇEKTİĞİMİN İSPATIDIR… BİLGİNİZE SUNARIM FATİH GÜNDOĞDU Bu fotoğrafı Malatyada akşam üzeri arkadaşımla otururken çektik ![]() Çok İlginç bir görüntü oldugunu düşündük ![]() ![]() ![]() Herhangi bir bilgimiz olmadığı için sizlerle paylaşmaya karar verdik ![]() Fotoğrafı inceleyip bize bilgi verirseniz sevinirim ![]() Çalışmalarınız da başarılar dilerim ![]() Taner Y ![]() 22 Nisan günü Kaz dağı gezimde eve geldiğimde fark ettim ![]() Sanırım bir görüntü yakalamışım ![]() ![]() Bende çok merak ediyorum yorumlarınızı ![]() Daha öncede dediğim gibi herhangi bir gözlemim yok malesef ![]() Eve gelip fotografı büyütünce fark ettim ![]() Yanlız hemen sonra cektiğim fotografta o görüntü yok ![]() Hani uçak falan olsa diğer fotolarda da çıkardı ve sesini duyardık o kadar alçakta herhalde ![]() Yorumlarınızı benlede paylaşırsanız çok sevinirim ![]() Tekrar teşekkür ediyorum ![]() Gökçe… ![]() ![]() ![]() Subject: Istanbul Halkali'da 2 UFO goruntuledim! Sn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Atakent Mahallesi, Halkali, Kucukcekmece, Istanbul'da 5 Eylul 2007'yi 6 Eylul 2007'ye baglayan gece sabaha karsi saat 05 ![]() ![]() ![]() ![]() Gokyuzu aydinlandi yildizlar yok oldu ancak bu iki isik sacan mekanik cisim gokyuzunde hala duruyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fotograflara "sol obje" ve "sag obje" diye isim verdim cunku soldaki ve sagdaki objeleri ayri ayri fotografladim ![]() ![]() ![]() Saygilarimla, Selin ALINTIDIR ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|