Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2007, artış, gözlemlerindeki, ufo, yoğun, yılı

2007 Yılı Ufo Gözlemlerindeki Yoğun Artış 1

Eski 07-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2007 Yılı Ufo Gözlemlerindeki Yoğun Artış 1

SON GELEN FOTOGRAF VE GÖZLEMLER

Subject: Tanımlayamadığımız cisimler

Merhaba ,

Sol yukarda ufak iki cisim göreceksiniz

Bunu büyülttüğünüzde benim ufo sandığım cisimleri görebilirsiniz

Yer: İstanbul-Bostancı Sahili 16 Eylül2007

İrtibat bilgilerim aşağıdadır

Yardımlarınız için teşekkür ederim

Selamlar…

Emre A

SELAM BEN BUNDAN 4 AY ÖNCE AYVALIKTA BULUNDUM ORDA SAHİLİN RESMİNİ ÇEKİYODUM Bİ KENDİMLE ÇEKTİM BİDE TEK OLARAK SAHİLİ TELEFONDA ANLAŞILMAMIŞTI AMA PC YE ATTIĞIMDA O GARİP CİSMİ FARKETTİM… ŞOK OLDUM İŞTE RESİMLERİM

CİSMİN GÖZÜKTÜĞÜ RESİM HARİCİ DİĞER RESİM BENİM AYNI MEKANDA ÇEKTİĞİM RESİMLERDİR

VE BENİM ÇEKTİĞİMİN İSPATIDIR…

BİLGİNİZE SUNARIM

FATİH GÜNDOĞDU

Bu fotoğrafı Malatyada akşam üzeri arkadaşımla otururken çektik

Çok İlginç bir görüntü oldugunu düşündük Fotoğraf Nokia N70 ile çekilmiştir

Herhangi bir bilgimiz olmadığı için sizlerle paylaşmaya karar verdik

Fotoğrafı inceleyip bize bilgi verirseniz sevinirim

Çalışmalarınız da başarılar dilerim Saygılarımla

Taner Y

22 Nisan günü Kaz dağı gezimde eve geldiğimde fark ettim

Sanırım bir görüntü yakalamışım Yolluyorum fotoğrafı bu maille

Bende çok merak ediyorum yorumlarınızı

Daha öncede dediğim gibi herhangi bir gözlemim yok malesef

Eve gelip fotografı büyütünce fark ettim

Yanlız hemen sonra cektiğim fotografta o görüntü yok

Hani uçak falan olsa diğer fotolarda da çıkardı ve sesini duyardık o kadar alçakta herhalde

Yorumlarınızı benlede paylaşırsanız çok sevinirim

Tekrar teşekkür ediyorum

Gökçe…

Subject: Istanbul Halkali'da 2 UFO goruntuledim!

Sn ,

Atakent Mahallesi, Halkali, Kucukcekmece, Istanbul'da 5 Eylul 2007'yi 6 Eylul 2007'ye baglayan gece sabaha karsi saat 0530'da evimin balkonundan dogu yonunde gokyuzunde sagda bir mekanik isik sacan cisim gordum ve hemen dijital fotograf makinam¹ almaya yatak odama gittim Balkona ciktigimda gokyuzunde solda daha yak¹nda bir isikli mekanik cismin aniden o anda daha yakinda belirdigini gordum ve her iki cismi de goruntuledim Fotograflari inceleyin lutfen…

Gokyuzu aydinlandi yildizlar yok oldu ancak bu iki isik sacan mekanik cisim gokyuzunde hala duruyordu Kesinlikle yildiz degildi cunku sactiklari isik cok gucluydu ve mekanik bir cisim olduklarini belli ediyordu, ucak da degillerdi cunku ucaklar gelip gecti ancak bu iki cisim sabit olarak hala orda duruyordu Soldaki cisim saat 0530'da aniden orada gokyuzunde belirdi! Sagdaki cisim daha uzaktaydi ancak o da belli oluyordu isiklari beyazdi Gokyuzunde asili durdular 45 dakika, 1 saate yakin, gun agarinca yok oldular 34 kare fotograf cektim, size secip bazilarini yolladim

Fotograflara "sol obje" ve "sag obje" diye isim verdim cunku soldaki ve sagdaki objeleri ayri ayri fotografladim O sekilde hangisi hangi cisim anlayin diye sol obje ve sag obje olarak adlandirdim her iki objeyi de aynı kareye 2 fotografta alabildim o fotograflarin adi da "sol obje_sag obje"

Saygilarimla,

Selin

ALINTIDIR

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com