ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Serbest Forum (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=151)
-   -   2007 Yılı Ufo Gözlemlerindeki Yoğun Artış 1 (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=260759)

Prof. Dr. Sinsi 07-22-2012 08:49 PM

2007 Yılı Ufo Gözlemlerindeki Yoğun Artış 1
 
SON GELEN FOTOGRAF VE GÖZLEMLER

Subject: Tanımlayamadığımız cisimler

Merhaba ....,

Sol yukarda ufak iki cisim göreceksiniz.

Bunu büyülttüğünüzde benim ufo sandığım cisimleri görebilirsiniz.

Yer: İstanbul-Bostancı Sahili 16. Eylül.2007

İrtibat bilgilerim aşağıdadır.

Yardımlarınız için teşekkür ederim

Selamlar…

Emre A.






SELAM. BEN BUNDAN 4 AY ÖNCE AYVALIKTA BULUNDUM.. ORDA SAHİLİN RESMİNİ ÇEKİYODUM. Bİ KENDİMLE ÇEKTİM BİDE TEK OLARAK SAHİLİ.. TELEFONDA ANLAŞILMAMIŞTI AMA PC YE ATTIĞIMDA O GARİP CİSMİ FARKETTİM… ŞOK OLDUM.. İŞTE RESİMLERİM.


CİSMİN GÖZÜKTÜĞÜ RESİM HARİCİ DİĞER RESİM BENİM AYNI MEKANDA ÇEKTİĞİM RESİMLERDİR

VE BENİM ÇEKTİĞİMİN İSPATIDIR…

BİLGİNİZE SUNARIM

FATİH GÜNDOĞDU








Bu fotoğrafı Malatyada akşam üzeri arkadaşımla otururken çektik.

Çok İlginç bir görüntü oldugunu düşündük .. Fotoğraf Nokia N70 ile çekilmiştir.

Herhangi bir bilgimiz olmadığı için sizlerle paylaşmaya karar verdik.

Fotoğrafı inceleyip bize bilgi verirseniz sevinirim.

Çalışmalarınız da başarılar dilerim. Saygılarımla


Taner Y.






22 Nisan günü Kaz dağı gezimde eve geldiğimde fark ettim.

Sanırım bir görüntü yakalamışım. Yolluyorum fotoğrafı bu maille.

Bende çok merak ediyorum yorumlarınızı.

Daha öncede dediğim gibi herhangi bir gözlemim yok malesef.

Eve gelip fotografı büyütünce fark ettim.

Yanlız hemen sonra cektiğim fotografta o görüntü yok.

Hani uçak falan olsa diğer fotolarda da çıkardı ve sesini duyardık o kadar alçakta herhalde.

Yorumlarınızı benlede paylaşırsanız çok sevinirim.

Tekrar teşekkür ediyorum.

Gökçe…...





Subject: Istanbul Halkali'da 2 UFO goruntuledim!

Sn. ....,

Atakent Mahallesi, Halkali, Kucukcekmece, Istanbul'da 5 Eylul 2007'yi 6 Eylul 2007'ye baglayan gece sabaha karsi saat 05.30'da evimin balkonundan dogu yonunde gokyuzunde sagda bir mekanik isik sacan cisim gordum ve hemen dijital fotograf makinam¹ almaya yatak odama gittim. Balkona ciktigimda gokyuzunde solda daha yak¹nda bir isikli mekanik cismin aniden o anda daha yakinda belirdigini gordum ve her iki cismi de goruntuledim. Fotograflari inceleyin lutfen….


Gokyuzu aydinlandi yildizlar yok oldu ancak bu iki isik sacan mekanik cisim gokyuzunde hala duruyordu. Kesinlikle yildiz degildi cunku sactiklari isik cok gucluydu ve mekanik bir cisim olduklarini belli ediyordu, ucak da degillerdi cunku ucaklar gelip gecti ancak bu iki cisim sabit olarak hala orda duruyordu. Soldaki cisim saat 05.30'da aniden orada gokyuzunde belirdi! Sagdaki cisim daha uzaktaydi ancak o da belli oluyordu isiklari beyazdi. Gokyuzunde asili durdular 45 dakika, 1 saate yakin, gun agarinca yok oldular. 34 kare fotograf cektim, size secip bazilarini yolladim.


Fotograflara "sol obje" ve "sag obje" diye isim verdim cunku soldaki ve sagdaki objeleri ayri ayri fotografladim. O sekilde hangisi hangi cisim anlayin diye sol obje ve sag obje olarak adlandirdim. her iki objeyi de aynı kareye 2 fotografta alabildim o fotograflarin adi da "sol obje_sag obje".


Saygilarimla,

Selin













ALINTIDIR...


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.