![]() |
Gönül Yarası Nefretle Kapanır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gönül Yarası Nefretle KapanırYıllar sonra dahi akla gelince, melankolilik katsayımı artıran, yegane yaradır bu gönül yarası ![]() ![]() ![]() "İsyan etmek iyi bir şey değildir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elimden geldiği kadar kanaatkar oldum, mevcut bulduğumla yetinmenin mantığını kurdum ![]() Uzun yıllardır kanaat ettim ![]() ![]() ![]() ![]() Kendi kendimi her zaman şartlarım, olumsuz veya olumlu duygular için değil, daha doğru veya daha kötü kararlar vermek için de değil sadece ama sadece kararsız kalmaktan nefret ettiğim içindir, kararsız kalmak ne yapacağını bilmemek, şaşırmak ve yeni doğan bir bebeğin dünyaya öylesine bakmaksı gibidir ki her zaman ona bir insanın yardım etmesi ve yanında olması gerekir ![]() Peki bi insan neden gönül yarası alır, o gönül yarasına onu getirecek durum nedir? Tabiki geçmişte zamanı paylamak, yüreğini ikiye bölüp ona sunmak ve gönlünün anahtarını verip onun o karanlık gönül odana girmiş olmasıdır, ondan sonra kimsenin girmesini istemezsin,sadece onun varlığını vücüdünda hissetmek istersin, oda giderse yüreğinde açılan o görünmeyen kocaman yarayı dikmeye çalışırsınki ellerine geçmişin düşüncelerinin kanı bulaşır ![]() ![]() ![]() ![]() Evet sonunda buldum sürekli kanayan bu yaranın çağresini, Nefret edeceksin, ona dair ve ona ait olan, onunla paylaştığın her şeyden, gitmeyeceksin onunla gittiğin yerlere, konuşmayacaksın ona söylediğin duygularınla, konuşsanda nefret edeceksin o konuşmlarından ![]() ![]() Nefretin sevginden büyük olduğunda artık onu unutmuş, gönül yaranı dikmiş olursun kanlı ellerinle ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|