Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bulgur, sarımsaklı

Sarımsaklı Bulgur

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sarımsaklı Bulgur




Malzemeler:

1 paket pilavlık bulgur

½ kg haşlanmış göğüs tavuk eti

2 adet soğan

4 diş sarımsak (dövülmüş)
















Pişirme Süresi:

30 dakika

4 Kişilik







Hazırlanışı:

Bulgur, soğanla kavrulur Tavuğun haşlandığı su ile haşlanır Suyunu çektikçe su ilave edilir Bulamaca dönüşürken ocağın altı kapanır; tepsiye dökülür Üzerine rondodan geçirilmiş tavuk eti, sarımsak eklenir ve karıştırılır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.