ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Sarımsaklı Bulgur (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=256576)

Prof. Dr. Sinsi 07-20-2012 01:39 PM

Sarımsaklı Bulgur
 

Malzemeler:

1 paket pilavlık bulgur

½ kg haşlanmış göğüs tavuk eti

2 adet soğan

4 diş sarımsak (dövülmüş)
















Pişirme Süresi:

30 dakika

4 Kişilik







Hazırlanışı:

Bulgur, soğanla kavrulur. Tavuğun haşlandığı su ile haşlanır. Suyunu çektikçe su ilave edilir. Bulamaca dönüşürken ocağın altı kapanır; tepsiye dökülür. Üzerine rondodan geçirilmiş tavuk eti, sarımsak eklenir ve karıştırılır.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.