![]() |
İspanak Kömbesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İspanak Kömbesi* İçindekiler: 2 su bardağı su 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı yoğurt alabildiğine un İÇ MALZEMESİ İÇİN: 1 kg ıspanak 3 - 4 orta boy kuru soğan sıvı yağ salça ,kara biber,pul biber ,tuz, arzuya göre basılmış kekik kömbenin üzerine sürmek için 2 y kaşığı yoğurt, 2 yemek kaşığı sıvı yağ,1 yumurta Hazırlanışı: bu malzemeyi büyük fırın tepsisine göre ayarladık siz malzemeyi göz kararı ayrlayabilirsiniz ![]() öncelikle hamur malzemesi karıştırılarak yumuşak kıvamda bir hamur elde edilir 9 beze olarak ayarlanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak: birtabak ![]() |
![]() |
![]() |
|