Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
madımak

Madımak

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Madımak




* İçindekiler:
soğan,sucuk veya kemikli et,madımak,tuz,baharat çeşitleri ,tereyağ

Hazırlanışı:
tereyağında soğanlar pembeleşinceye kadar pişirilirdaha sonra sucuk yada isteğe göre kemikli et soğanlarla birlikte pişirilirDaha sonra sivas yöresel otu olan madımak ilave edilirüzerine tuz baharat ve su eklendikten sonra tekrar pişirilmeye bırakılırKısık ateşte 2 saate yakın bi süre bekletildikten sonra servis edilir:

Kaynak: birtabakcom

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.