ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Madımak (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=256413)

Prof. Dr. Sinsi 07-20-2012 02:06 PM

Madımak
 

* İçindekiler:
soğan,sucuk veya kemikli et,madımak,tuz,baharat çeşitleri ,tereyağ

Hazırlanışı:
tereyağında soğanlar pembeleşinceye kadar pişirilir.daha sonra sucuk yada isteğe göre kemikli et soğanlarla birlikte pişirilir.Daha sonra sivas yöresel otu olan madımak ilave edilir.üzerine tuz baharat ve su eklendikten sonra tekrar pişirilmeye bırakılır.Kısık ateşte 2 saate yakın bi süre bekletildikten sonra servis edilir.:

Kaynak: birtabak.com


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.