Edulis Crianza 1999 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Edulis Crianza 1999* Şarap Yapımı:Paslanmaz Çelikten şarap tanklarında, kontrollü 28 C sıcaklıkta mayalanır *****ün mayalanması yaklaşık 15 gün sürer, ikinci mayalanma iÇin fazladan bir 10 gün daha gereklidir![]() Yıllanma:12 ay Fransız ve Amerikan meşe varillerde, 6 ay şişede Üzüm Çeşidi: %100 Tempranillo ***** oranı: %13 Tadım Notları: Renk: İÇinde pembe tonlarıyla yoğun lal kırmızısı ![]() Koku: Meşede yıllanmış olması kokusunda dikkat Çekici bir özellik oluşturur, aynı zamanda tazelik, sağlık iÇeren olgun meyve kokusunu da barındırır Tat: Damakta kuvvetli, diri ve hoşŞişe: Reserva Geleneği Bordeaux tipi Bodegas adı ve logosu işlenmiş |
|
|
|