Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hindi, kavurma

Hindi Kavurma

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hindi Kavurma




* İçindekiler:
Yarım kg hindi gögüs eti
yada direk hindi kuş başı

istediğiniz kadar baharat

(eğer biberli ve domatesli yapmak isterseniz 2 adet orta boy küp küp domates ve kıyılmış yeşil biber)

Hazırlanışı:
Şimdik efenim hindi eti azcık sert olurmuş Bu sebeble öncelikle kuşbaşılarımızı az da haşlamak lazım Haşlandıktan sonra bunları, teflon tencere ya da teflon sac üzerinde bir miktar yağ ilebir güzel kavuruyoruz

pul ve kara biber, kekik,tuz gibi bahartlarımızı döküp son 1-2 kavurup afiyetle yiyoruz

(eğer biberli ve domatesli yapmak isterseniz 2 adet orta boy küp küp domates ve kıyılmış yeşil biberleri etleri azcık kavurduktan sonra tenceremizin içine ekliyoruz ve bunlara bir miktar soteleyip, akabinde baharatlarımızı ekliyoruz)

afiyet bal şeker lop lop et olsun Kaynak: birtabakcom

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.