![]() |
Hindi Kavurma
* İçindekiler: Yarım kg hindi gögüs eti yada direk hindi kuş başı istediğiniz kadar baharat (eğer biberli ve domatesli yapmak isterseniz 2 adet orta boy küp küp domates ve kıyılmış yeşil biber) Hazırlanışı: Şimdik efenim hindi eti azcık sert olurmuş. Bu sebeble öncelikle kuşbaşılarımızı az da haşlamak lazım. Haşlandıktan sonra bunları, teflon tencere ya da teflon sac üzerinde bir miktar yağ ilebir güzel kavuruyoruz. pul ve kara biber, kekik,tuz gibi bahartlarımızı döküp son 1-2 kavurup afiyetle yiyoruz. (eğer biberli ve domatesli yapmak isterseniz 2 adet orta boy küp küp domates ve kıyılmış yeşil biberleri etleri azcık kavurduktan sonra tenceremizin içine ekliyoruz ve bunlara bir miktar soteleyip, akabinde baharatlarımızı ekliyoruz) afiyet bal şeker lop lop et olsun Kaynak: birtabak.com |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.