Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kalkan, tava

Kalkan Tava

Eski 07-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kalkan Tava




Malzemeler:

1 kg Kalkan

1/4 su bardağı Un

6 1/2 yemek kaşığı Sıvı yağ (kızartmak için)
1 1/2 tatlı kaşığı Tuz


















Pişirme Süresi:

15 Dakika

6 Kişilik







Hazırlanışı:

Balığı temizleyin ve birer porsiyonluk parçalara bölüp tuzlayın SDüzgeçte 15 dakika bekletip, unlayarak kızdırılmış derin yağda kızartın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.