![]() |
Bulgur Sarması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bulgur SarmasıMalzeme Miktar Gram Yapılışı ![]() Asma yaprağı - 150-200 Yapraklar yıkanır,sapları alınır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malatya Pilavlık Bulgur 2 su bardağı 320 Su 4 su bardağı 800 Nane 1 yemek kaşığı 1,5 Karabiber 1 tatlı kaşığı 2 Pul biber 2 tatlı kaşığı 4 Zeytinyağı 1/2 su bardağı 100 Salça 2 yemek kaşığı 20 Tuz 2 tatlı kaşığı 12 NOT Yoğurt(süzme) 1 1/2 su bardağı 375 Çanakkale yöresinde özellikle bayramlarda yapılan bir yemektir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|