Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
incik, kebabı, tepside

Tepside İncik Kebabı

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tepside İncik Kebabı





Kullanılan Malzemeler:
Kisi sayisina göre kuzu incik
2 sogan
2 domates
4-5 tane sivri biber
2 patates
Maydanoz
2-3 tane defne yapragi
Pulbiber,karabiber,tuz
Biraz salcali su

Tarifin Hazırlanışı
Kuzu incikleri yikayin ve tuzlayinYagladiginiz tepsiye yerlestirinÜzerine iri dogranmis patatesleri,halka dogranmis soganlari,halka dogranmis domatesleri,maydanozu defne yapraklarini yerlestirinSalcali suya tuz ve baharatlari ekleyip tepsinin üzerine folyo kapatin ve pisirmek üzere firinciniza verinTas firinda daha lezzetli oluyorAma egerki firinci bulma imkaniniz yoksa incikleri önceden haslayin ve sonra yazdigin islemleri
yapin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.