Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kestaneli, mantarlı

Kestaneli Ve Mantarlı Et

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kestaneli Ve Mantarlı Et





700 g biftek (inceltilmiş)
Yarım kg soyulmuş kestane
200 gr mantar
1 kırmızıbiber
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı ayçiçek yağı
Tuz
Karabiber
Kırmızı pul biber

Kestaneli ve mantarlı et:
Biftekleri ve kırmızıbiberi jülyen doğrayın Mantarları yarım şeklinde doğrayın Yağları tavada ısıtın Etleri ilave edip suyunu salıp çekinceye kadar pişirin
Kırmızı biberleri ilave edip sotelemeye devam edin Mantarları ekleyin Mantarlar yumuşayınca son olarak soyulmuş kestaneleri ilave edin 7-8 dakika sonra tuz ve baharatları ekleyip karıştırın Ocaktan alıp sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.