Kestaneli Ve Mantarlı Et |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kestaneli Ve Mantarlı Et![]() 700 g biftek (inceltilmiş) Yarım kg soyulmuş kestane 200 gr mantar 1 kırmızıbiber 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı Tuz Karabiber Kırmızı pul biber Kestaneli ve mantarlı et: Biftekleri ve kırmızıbiberi jülyen doğrayın Mantarları yarım şeklinde doğrayın Yağları tavada ısıtın Etleri ilave edip suyunu salıp çekinceye kadar pişirin![]() Kırmızı biberleri ilave edip sotelemeye devam edin Mantarları ekleyin Mantarlar yumuşayınca son olarak soyulmuş kestaneleri ilave edin 7-8 dakika sonra tuz ve baharatları ekleyip karıştırın Ocaktan alıp sıcak servis yapın
|
|
|
|