![]() |
Kestaneli Ve Mantarlı Et
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
700 g biftek (inceltilmiş) Yarım kg soyulmuş kestane 200 gr mantar 1 kırmızıbiber 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı Tuz Karabiber Kırmızı pul biber Kestaneli ve mantarlı et: Biftekleri ve kırmızıbiberi jülyen doğrayın. Mantarları yarım şeklinde doğrayın. Yağları tavada ısıtın. Etleri ilave edip suyunu salıp çekinceye kadar pişirin. Kırmızı biberleri ilave edip sotelemeye devam edin. Mantarları ekleyin. Mantarlar yumuşayınca son olarak soyulmuş kestaneleri ilave edin. 7-8 dakika sonra tuz ve baharatları ekleyip karıştırın. Ocaktan alıp sıcak servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.