Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
biftek, sebzeli

Sebzeli Biftek

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sebzeli Biftek





1 kg kuzu biftek
Yarım çay bardağı ayçiçeği yağı
2 yemek kaşığı tereyağı
1 havuç
1 soğan
1~2 kereviz sapı
3~4 dal maydanoz
2 diş sarımsak
1 domates veya
1 yemek kaşığı domates salçası
Tuz
Kırmızıbiber
Kırmızı pul biber

Sebzeli biftek:
Biftekleri harlı ateşte ayçiçeği yağında 7-8 dakika iki tarafını da kızartıp tencereye alın Domates ve sarımsak dışındaki tüm sebzeleri küp doğrayarak tavada 15 dakika kavurun Ayrı bir tavada sulandırılmış domates salçası veya küçük doğranmış domatesleri ezilmiş sarımsakla birlikte 2-3 dakika kavurun Yeterince sıcak su ve baharatları ilave ettikten sonra ayrı bir tencereye aldığınız bifteklerin üzerine ilave edin Sebzeleri bifteklerin üzerine aldıktan sonra etler yumuşayıncaya kadar pişirin Sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.