![]() |
Ançüezli Kaşarlı Dana Eskalop |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ançüezli Kaşarlı Dana Eskalop![]() Malzemeleri: 1/4 su bardağı veya 50 gram tuzsuz tereyağı 50 gram konserve ançüez 4 adet soyulmuş, doğranmış domates 2 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz yaprağı 6 dana eskalopu, her biri yaklaşık 100 gram ağırlığında 200 gram ince dilimlenmiş kaşarpeyniri 2 yemek kaşığı veya 30 ml zeytinyağı 3/4 su bardağı veya 175 ml marsala ya da sek şeri 2-3 yemek kaşığı veya 30-45 ml kremşanti Yettiği kadar Tuz ve çekilmiş karabiber Süslemek için taze otlar Servis için makarna Yapılışı: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir kaseye alıp soğuttuktan sonra kıyılmış maydanız serpiyoruz ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() Öneri: • Daha belirgin bir lezzet elde etmek için kaşarpeyniri yerine mozzarella peyniri kullanabilirsiniz ![]() • Yemeği dana yerine hindi etiyle hazırlayabilirsiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|