![]() |
Etli Ve Nohutlu Yahni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli Ve Nohutlu Yahni![]() 750 gr kuzu gerdan 1 çorba kaşığı limon suyu 2 su bardağı nohut 4 diş sarımsak 250 gr arpacık soğan 30 gr tereyağı 1 çorba kaşığı domates salçası 1 çorba kaşığı biber salçası 1 çorba kaşığı doğranmış kurutulmuş domates 1 tatlı kaşığı kimyon 2 su bardağı sıcak su Tuz karabiber Etli ve nohutlu yahni: Eti yıkayıp kağıt havlu üzerine alın ve süzülmeye bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tereyağını tencerede eritin ![]() ![]() ilave edip devamlı karıştırarak soteleyin ![]() Domates ve biber salçalarını 3 kaşık suda ezip ete ekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|