Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
dana, fındıklı, pane, peynirli

Peynirli Ve Fındıklı Dana Pane

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Peynirli Ve Fındıklı Dana Pane





8 parça dana bonfile
1 dal biberiye
Birkaç adaçayı yaprağı
1 çay kaşığı kekik
2 çorba kaşığı rendelenmiş kaşarpeyniri
2 çorba kaşığı ince çekilmiş fındık
1 çay bardağı galeta unu
1 yumurta
Yarım su bardağı süt
Kızartma için sıvıyağ
Tuz

Peynirli ve fındıklı dana pane:
Biberiye ve adaçayı yapraklarını bir kâseye ufalayın Kekik, peynir, fındık ve galeta ununu ilave edip karıştırın

Yumurta, süt ve 1 tutam tuzu bir kâsede çırpın Et dilimlerini önce yumurtalı, sonra fındıklı karışıma bulayın

Sıvıyağı tavada kızdırıp etleri iki taraflı kızartın Kâğıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin Sıcak olarak servis yapın Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.