![]() |
Peynirli Ve Fındıklı Dana Pane |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Peynirli Ve Fındıklı Dana Pane![]() 8 parça dana bonfile 1 dal biberiye Birkaç adaçayı yaprağı 1 çay kaşığı kekik 2 çorba kaşığı rendelenmiş kaşarpeyniri 2 çorba kaşığı ince çekilmiş fındık 1 çay bardağı galeta unu 1 yumurta Yarım su bardağı süt Kızartma için sıvıyağ Tuz Peynirli ve fındıklı dana pane: Biberiye ve adaçayı yapraklarını bir kâseye ufalayın ![]() ![]() Yumurta, süt ve 1 tutam tuzu bir kâsede çırpın ![]() ![]() Sıvıyağı tavada kızdırıp etleri iki taraflı kızartın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|