Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
eti, sebzeli, tavuk, tereyağlı

Sebzeli Ve Tereyağlı Tavuk Eti

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sebzeli Ve Tereyağlı Tavuk Eti





80 gr yumuşatılmış tereyağı
2 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz
2 yemek kaşığı limon suyu
400 gr tavuk göğüs eti
2 havuç
250 gr taze börülce
1 çay bardağı kavrulmuş badem
Zeytinyağı

Sebzeli ve tereyağlı tavuk eti:
Tereyağı, maydanoz ve limon suyunu karıştırıp, yağlı kağıt arasında elinizle küçük rulo haline getirin Buzdolabında dondurun Tavuk etlerini yağlayıp fırın ızgarasında kızarıncaya kadar pişirin Havuçları şerit halinde doğrayıp suda haşlayın Börülceleri kaynayan suya atıp haşlayın ve hemen buzlu suya aktarın Sebzeleri zeytinyağında soteleyip servis tabağına alın Bademleri de yağda soteleyip sebzelere ilave edin Hepsini servis tabağına alın Üzerine tavuk etini yerleştirin Maydanozlu tereyağından bir dilim kesip tavuğun üzerine alın Sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.