Mantarlı Ve Tavuklu Türlü |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mantarlı Ve Tavuklu Türlü300 gr kayın mantarı 1 paket piliç kalça kuşbaşı 250 gr brokoli 2 sivribiber 2 soğan 3 domates 1 kesme şeker 50 gr margarin 1 çorba kaşığı limon suyu 1 su bardağı su Tuz Mantarlı ve tavuklu türlü: Mantarları temizleyip doğrayın ve limonlu suda bekletin Soğanları soyup kıyın Brokoliyi küçük çiçekler şeklinde ayırın Sivribiberleri temizleyip dilimleyin Domatesleri soyup küp küp doğrayın Margarini tencerede eritip soğanı pembeleştirin Tavuk etlerini ilave edip 5 dakika soteleyin Süzülmüş mantarları ekleyip 5 dakika daha soteleyin Domates ve sivribiberi ilave edip tula tatlandırın Brokoli ve suyu ekleyin şeker ve limon suyunu ilave edip tencerenin kapağını kapatın Kısık ateşte 20 dakika kadar pişirin Sıcak servis yapın |
|