Tavuk Stroganoff |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tavuk Stroganoff![]() Malzemeler Yarım kg ince dilimlenmiş piliç but1 adet kuru soğan 3 diş sarımsak 250 gr mantar1 su bardağı krema Yarım su bardağı su 1 su bardağı doğranmış salatalık turşusu 2 adet patates 1 tatlı kaşığı hardal 1 su bardağı sıvıyağ Tuz, karabiber Hazırlanışı Dilimlenmiş tavuk, mantar ve küp doğranmış soğanları karıştırın Fırın kabınıza yerleştirin Üzerini folyo ile kapatarak, 180 derecede, 15 dakika pişirin Baharatları, hardalı ve turşuyu kremayla karıştırın Fırındaki etlerle harmanlayın, üzerini kapatarak tekrar 5 dakika pişirin Ayrı bir tavada, 1 su bardağı sıvı yağda, kibrit şeklinde doğradığınız patatesleri kızartın Pişen etlerinizle birleştirerek servis yapın
|
|
|
|