1,5 su bardağı pekmez(pekmezi azaltıp şeker eklemek isterseniz azaltılan miktarda şeker)
2/3 su bardağı tereyağ(pekmezle yağ miktarını biraz azaltmak gerekiyor)
1 su bardağı süt
1,5 su bardağı su
dilerseniz bir miktar ceviz
İrmiği kavurunSüt ve suyun içerisine pekmezi ilave edip,kaynatın pişen irmiğe ekleyin şerbeti çekince,servis yapınCeviz ilave edecekseniz kavrulma işleminin sonuna doğru ilave edin
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.