![]() |
Armutlu Çikolatalı Şarlotu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Armutlu Çikolatalı Şarlotu![]() 1 paket kedidili bisküvi Yarım su bardağı süt 1 kg armut 3 yemek kaşığı toz şeker 30 gr margarin 80 gr bitter çikolata 100 ml krema 3 yumurta Servis için İsteğe göre karamelli sos Armutlu çikolatalı şarlotu: Soyulmuş ve dilimlenmiş armutları bir tavaya alıp toz şeker ve margarinle birlikte pişirin ![]() ![]() ![]() Çikolata ve kremayı bir tencerede benmari usulü kısık ateşte eritin ![]() ![]() Kedidili bisküvileri süte batırıp yumuşamasını sağlayın ve bardağın etrafına yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şarlot (Charlotte): Kedidili bisküvileri ve krema kullanılarak, çember formunda hazırlanan bir pasta çeşididir ![]() |
![]() |
![]() |
|