Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kaymaklı, puding

Kaymaklı Puding

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kaymaklı Puding





500 gr dondurulmuş böğürtlen
çilek
frambuaz
150 gr kaymak
150 gr pudra şeker
10 dilim tost ekmeği

Kaymaklı puding:
Böğürtlen, çilek, frambuaz ve 100 gram pudra şekeri sos tenceresine alın Kaynama noktasına gelinceye kadar ısıtıp ocaktan alın Meyveleri süzgeçten geçirip bir kabın içine süzerek meyveli şurubu hazırlayın

Ekmeklerin kabuk kısımlarını kesip meyveli şurup ile yumuşatın Küçük yuvarlak bir kabın içini hazırladığınız bu ekmek dilimleriyle kaplayıp kalanları içine doldurun Kalan sosu üzerine gezdirerek dökün Kalıbın üzerini bir tabakla örtün ve buzdolabında en az 4 saat bekletin

Kalan pudra şeker ile kaymağı bir kasede karıştırın Pudingi ters çevirerek servis tabağına aktarın Pudra şekerli kaymak ile soğuk servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.