![]() |
Tavada Çevrilmiş Kuşkonmaz, Bakla Ve Bezelye |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavada Çevrilmiş Kuşkonmaz, Bakla Ve Bezelye![]() 2 porsiyon ![]() ![]() Malzemeler 10 dal kuşkonmaz 1 kap iç bakla (tuzlu suda haşlanmış) ½ kap bezelye (tuzlu suda haşlanmış) 2 çorba kaşığı tereyağı ½ limon 1 çorba kaşığı dereotu (ince kıyılmış) 2 çorba kaşığı taze lor 2 yumurta Su 1 çorba kaşığı sirke Deniz tuzu Taze çekilmiş karabiber Hazırlanışı Tavada tereyağını eritin ve kuşkonmaz, bakla ve bezelyeyi çevirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|