![]() |
Karnabahar Musakka |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karnabahar Musakka![]() 1 kg ![]() 150 gram kıyma, 1 adet kuru soğan, 1 çorba kaşığı domates salçası, 1/4 paket margarin, Yeterince tuz ![]() Karnabaharı haşlamak için: 1 adet limonun suyu, Yeterince tuz ve su ![]() Yapılışı: Karnabaharın kök kısmını çıkarıp, çiçek kısımlarını dal dal ayıralım ![]() Tuzlu ve limonlu suda karnabaharları hafif haşlayıp, süzelim ![]() ![]() Soğanlar pembeleşince, kıymayı ve salçayı ilave edip, kıyma suyunu salıp da çekinceye kadar kavuralım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|