Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bezelye, etli, taze

Etli Taze Bezelye

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Etli Taze Bezelye





400 gr bezelye
200 gr kuşbaşı et
1 havuç
2 yemek kaşığı tereyağı
1 patates
2 domates
3~4 dal dereotu
1 soğan
Tuz
Karabiber

Etli taze bezelye:
Bir tencerede tereyağını eritip etleri ince kıyılmış soğan ile birlikte orta ateşte soteleyin Tuz ve karabiberle tatlandırıp, et suyunu çekinceye kadar pişirin Zar şeklinde doğranmış havuçları ilave edip kavurmaya devam edin Soyulmuş domatesleri kuşbaşı doğrayıp ekleyin ve karıştırın

Bezelye ve zar şeklinde doğranmış patatesleri ilave edin Bezelyeler yumuşayıncaya kadar pişirin Kıyılmış dereotu ile süsleyip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.