![]() |
Etli Taze Bezelye
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg
400 gr bezelye 200 gr kuşbaşı et 1 havuç 2 yemek kaşığı tereyağı 1 patates 2 domates 3~4 dal dereotu 1 soğan Tuz Karabiber Etli taze bezelye: Bir tencerede tereyağını eritip etleri ince kıyılmış soğan ile birlikte orta ateşte soteleyin. Tuz ve karabiberle tatlandırıp, et suyunu çekinceye kadar pişirin. Zar şeklinde doğranmış havuçları ilave edip kavurmaya devam edin. Soyulmuş domatesleri kuşbaşı doğrayıp ekleyin ve karıştırın. Bezelye ve zar şeklinde doğranmış patatesleri ilave edin. Bezelyeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Kıyılmış dereotu ile süsleyip servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.