Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çalı, etli, fasulyesi, tavuk

Tavuk Etli Çalı Fasulyesi

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuk Etli Çalı Fasulyesi





1 kg çalı fasulyesi
500 gr tavuk kanat
3 soğan
2 domates
10 kiraz domates
1 çay bardağı ayçiçeği yağı
2 su bardağı sıcak su
1 çay kaşığı pulbiber
Tuz
karabiber

Tavuk etli çalı fasulyesi :
Çalı fasulyelerinin kılçıklarını temizleyip uzunlamasına ortadan ikiye kesin Tavuk kanatlarını yıkayıp süzün Soğanları soyup zar şeklinde doğrayın Kiraz domatesleri yıkayıp suyunu süzün

2 domatesi soyup küp şeklinde doğrayın Ayçiçeği yağını tencere de ısıtın Soğanı ilave edip soteleyin Sırasıyla tavuk eti, fasulye ve küp doğranmış domatesi ekleyip 2-3 dakika soteleyin Sıcak suyu ekleyin Tuz ve karabiberle tatlandırın Tencerenin kapağını kapatıp fasulyeler yumuşayana kadar pişirin

Kiraz domatesleri ekleyip 4-5 dakika daha pişirin Ocaktan alın Üzerine pul biber serpip sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.