![]() |
Pirinçli Turşu Kavurma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pirinçli Turşu Kavurma![]() 1 kg yeşil domates turşusu 2 soğan 2 diş sarımsak 5 çarliston biber 1 su bardağı pirinç 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı süt 3 dal taze nane Yeterince su Tuz, karabiber Pirinçli turşu kavurma: Yeşil domatesleri küçük küpler halinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tencerede sıvıyağı kızdırıp soğan, sarımsak ve biberleri kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şefin Yorumu : Geleneksel adı Ana hatun olan bu yemeği dilerseniz mevsiminde yeşil domatesle de yapabilirsiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|