Hazırlanması:[*]Fasulyelerin kılçıklarını ayırıp verev doğrayın 2 litre kaynamış su ile yaklaşık 5 dakika haşlayın (kapağı açık olmalı)[*]2 soğanı yemeklik ve havuçları ise verev doğrayın Soğanlarla havucu zeytinyağında kavurun[*]Fasulyelerin suyunu süzüp tencereye ilave edin Bir miktar daha kavurup yarım çay bardağı su ile fasulyeler yumuşayana kadar kısık ateşte pişirin[*]Tuzunu ekleyip soğuyunca servis tabağına alın Üzerine yoğurt gezdirip pul biberle süsleyin
Alinti
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.