![]() |
Libje Basta... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Libje Basta...Malzeme Miktar Gram Yapılışı ![]() Tavuk eti - 500 Tavuk eti 3 su bardağı su ile haşlanır ve ufak ufak uzunlamasına liflere ayrılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Su 9 su bardağı 1800 Tereyağı(erimiş) 1 su bardağı 200 Un 5 yemek kaşığı 40 Tuz 2 tatlı kaşığı 12 Malatya pilavlık bulgur 1 1/2 su bardağı 240 Ceviz içi 1/2 su bardağı 50 Salça 1 yemek kaşığı 10 Kırmızıbiber 1 tatlı kaşığı 2 NOT Karabiber 1/2 tatlı kaşığı 1 Kuzey kafkasya kökenli olan bu yemek Çerkezler tarafından sevilerek tüketilir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|