![]() |
Bezdirme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() BezdirmeMalzeme Miktar Gram Yapılışı ![]() Malatya Çiğ köftelik Bulgur1 1/2 su bardağı 240 Bulgur 1 su bardağı sıcak su ile ıslatılarak kabartılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Su1 su bardağı 200 Soğan 2 büyük boy 200 Kıyma(yağsız)1 1/4 su bardağı 250 Kimyon1 tatlı kaşığı 2 Karabiber1 tatlı kaşığı 2 Kırmızıbiber1 tatlı kaşığı 2 Nane1 yemek kaşığı 1,5 Tuz1 tatlı kaşığı 6 NOT Sıvı Yağ 2 su bardağı 400 Tarif Yozgat yöresinden alınmıştır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|