Foton Çağına Dair Bilgi Paylaşım Alanı... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Foton Çağına Dair Bilgi Paylaşım Alanı...Arkadaşlar yakın bir dönemde girilecek olan foton çağıyla ilgili herkesin bilgilenmesi gerektiğini düşünüyorum ![]() ![]() Bu konuda bulabileceğimiz her bilgiyi her fikri paylaşıma sunalım ve konu hakkında görüşler bildirelim ![]() Ben bugün izlediğim bu videoyu sizlerle paylaşmak istedim videoda prof dr Ahmet Maranki'nin foton çağına dair açıklamaları ve bilgiler mevcuttur ![]() ![]() sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim ![]() ![]() herkesin bu dönemi öğrenmesi ve hazırlıklı olması gerekiyor![]() ![]() Sizlerden gelecek olan paylaşımlarıda merakla bekliyorum ![]() ![]() ![]() MARANK --- Sonraki mesaj --- sadece 1 5 yıl kadar bir süre sonra dünya ve insanlığın tamamen değişiminden bahsediliyor ve kimse bu konuyla ilgilenmiyor çok ilginç gerçekten ![]() ![]() kimsenin bu konu hakkında bilgisi veya fikri yokmu ![]() ![]() hayatımız tamamiyle değişecek bizi neler bekliyor? nasıl bir düzen olacak insanoğlunun geçireceği bu büyük evrim nedir??? etkileri nelerdir ? lütfen paylaşım yapalım çünki türkiyedeki insanlardan başka hemen herkes bu konuda hazırlıklı ve bilinçli biz neden geri kalalım neden uyuyalım!!
|
|
|
|