Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlamadım, dualarla, ilgili

Dualarla Mı İlgili Anlamadım?

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşlar;

Ben 2 ay beş gündür aşağıda detaylarını verdiğim tesbihleri her gece çekiyorum, hem iş hem kısmet ve nasip hayırlı yazılar içinAma son iki gündür çok kötü rüyalar görmeye başladımHani karabasan derler ya onun gibi ne yapıcağımıda bilmiyorumDevam etsem mi etmesem mi? Okuduğum dualarla ilgili mi hiç anlam veremedimYaptığım dualardan beklediğim sonuçlarıda alamadımŞimdi, ne yapsam bilmiorum valla bana yardım edinSon iki gecem resmen ayakta geçti, korkumdan uyuyamıorum bileSize aşağıda detaylarını veriorum okuduğum duaların, tşk ederim

-Her gece 51 kere
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin
tehullü biha ukdeti ve tüferricü biha kürbeti ve
takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim

-Her gece 300 kere
Ya Latif

-Her gece 100 kere
Ya Fettah

-Her gece 100 kere

Ya Kadıru Ya Allah
Ya Rahmanu Ya Allah
Ya Rahimu Ya Allah
Ya Kerimu Ya Allah

-Her gece 27 kez
Ya gayyumu fela yefetü sey ün
Min ilmihi vela yeudühü

-Her gece 7 kez
Ve barilenallahümefi cem'ı kesbina
Ve hulle ukudel usri biyayuhin irtehat

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

mercan79 Nickli Üyeden Alıntı

Arkadaşlar;

Ben 2 ay beş gündür aşağıda detaylarını verdiğim tesbihleri her gece çekiyorum, hem iş hem kısmet ve nasip hayırlı yazılar içinAma son iki gündür çok kötü rüyalar görmeye başladımHani karabasan derler ya onun gibi ne yapıcağımıda bilmiyorumDevam etsem mi etmesem mi? Okuduğum dualarla ilgili mi hiç anlam veremedimYaptığım dualardan beklediğim sonuçlarıda alamadımŞimdi, ne yapsam bilmiorum valla bana yardım edinSon iki gecem resmen ayakta geçti, korkumdan uyuyamıorum bileSize aşağıda detaylarını veriorum okuduğum duaların, tşk ederim

-Her gece 51 kere
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin
tehullü biha ukdeti ve tüferricü biha kürbeti ve
takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim

-Her gece 300 kere
Ya Latif

-Her gece 100 kere
Ya Fettah

-Her gece 100 kere

Ya Kadıru Ya Allah
Ya Rahmanu Ya Allah
Ya Rahimu Ya Allah
Ya Kerimu Ya Allah

-Her gece 27 kez
Ya gayyumu fela yefetü sey ün
Min ilmihi vela yeudühü

-Her gece 7 kez
Ve barilenallahümefi cem'ı kesbina
Ve hulle ukudel usri biyayuhin irtehat

arkadaşım okuduğun salavat Salatı mecule bu tek başına yeter her açıdan kısmetin açılması için bi yerden duymuştum bir kaç duayı bir arada okudunmu fayda etmeyi bırak ters etki yapar demişti ondan olabilir belki
ALLAH yardımcın olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com