![]() |
Dualarla Mı İlgili Anlamadım? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dualarla Mı İlgili Anlamadım?Arkadaşlar; Ben 2 ay beş gündür aşağıda detaylarını verdiğim tesbihleri her gece çekiyorum, hem iş hem kısmet ve nasip hayırlı yazılar için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Her gece 51 kere Allahümme salli ala seyyidina muhammedin tehullü biha ukdeti ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim -Her gece 300 kere Ya Latif -Her gece 100 kere Ya Fettah -Her gece 100 kere Ya Kadıru Ya Allah Ya Rahmanu Ya Allah Ya Rahimu Ya Allah Ya Kerimu Ya Allah -Her gece 27 kez Ya gayyumu fela yefetü sey ün Min ilmihi vela yeudühü -Her gece 7 kez Ve barilenallahümefi cem'ı kesbina Ve hulle ukudel usri biyayuhin irtehat |
![]() |
![]() |
![]() |
Dualarla Mı İlgili Anlamadım? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dualarla Mı İlgili Anlamadım?mercan79 Nickli Üyeden Alıntı Arkadaşlar; Ben 2 ay beş gündür aşağıda detaylarını verdiğim tesbihleri her gece çekiyorum, hem iş hem kısmet ve nasip hayırlı yazılar için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Her gece 51 kere Allahümme salli ala seyyidina muhammedin tehullü biha ukdeti ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim -Her gece 300 kere Ya Latif -Her gece 100 kere Ya Fettah -Her gece 100 kere Ya Kadıru Ya Allah Ya Rahmanu Ya Allah Ya Rahimu Ya Allah Ya Kerimu Ya Allah -Her gece 27 kez Ya gayyumu fela yefetü sey ün Min ilmihi vela yeudühü -Her gece 7 kez Ve barilenallahümefi cem'ı kesbina Ve hulle ukudel usri biyayuhin irtehat arkadaşım okuduğun salavat Salatı mecule bu tek başına yeter her açıdan kısmetin açılması için ![]() ALLAH yardımcın olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|