![]() |
Dualarla Mı İlgili Anlamadım?
Arkadaşlar;
Ben 2 ay beş gündür aşağıda detaylarını verdiğim tesbihleri her gece çekiyorum, hem iş hem kısmet ve nasip hayırlı yazılar için..Ama son iki gündür çok kötü rüyalar görmeye başladım.Hani karabasan derler ya onun gibi ne yapıcağımıda bilmiyorum.Devam etsem mi etmesem mi? Okuduğum dualarla ilgili mi hiç anlam veremedim.Yaptığım dualardan beklediğim sonuçlarıda alamadım.Şimdi, ne yapsam bilmiorum valla bana yardım edin.Son iki gecem resmen ayakta geçti, korkumdan uyuyamıorum bile.Size aşağıda detaylarını veriorum okuduğum duaların, tşk ederim.... -Her gece 51 kere Allahümme salli ala seyyidina muhammedin tehullü biha ukdeti ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim -Her gece 300 kere Ya Latif -Her gece 100 kere Ya Fettah -Her gece 100 kere Ya Kadıru Ya Allah Ya Rahmanu Ya Allah Ya Rahimu Ya Allah Ya Kerimu Ya Allah -Her gece 27 kez Ya gayyumu fela yefetü sey ün Min ilmihi vela yeudühü -Her gece 7 kez Ve barilenallahümefi cem'ı kesbina Ve hulle ukudel usri biyayuhin irtehat |
Dualarla Mı İlgili Anlamadım?
mercan79 Nickli Üyeden Alıntı Arkadaşlar; Ben 2 ay beş gündür aşağıda detaylarını verdiğim tesbihleri her gece çekiyorum, hem iş hem kısmet ve nasip hayırlı yazılar için..Ama son iki gündür çok kötü rüyalar görmeye başladım.Hani karabasan derler ya onun gibi ne yapıcağımıda bilmiyorum.Devam etsem mi etmesem mi? Okuduğum dualarla ilgili mi hiç anlam veremedim.Yaptığım dualardan beklediğim sonuçlarıda alamadım.Şimdi, ne yapsam bilmiorum valla bana yardım edin.Son iki gecem resmen ayakta geçti, korkumdan uyuyamıorum bile.Size aşağıda detaylarını veriorum okuduğum duaların, tşk ederim.... -Her gece 51 kere Allahümme salli ala seyyidina muhammedin tehullü biha ukdeti ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim -Her gece 300 kere Ya Latif -Her gece 100 kere Ya Fettah -Her gece 100 kere Ya Kadıru Ya Allah Ya Rahmanu Ya Allah Ya Rahimu Ya Allah Ya Kerimu Ya Allah -Her gece 27 kez Ya gayyumu fela yefetü sey ün Min ilmihi vela yeudühü -Her gece 7 kez Ve barilenallahümefi cem'ı kesbina Ve hulle ukudel usri biyayuhin irtehat arkadaşım okuduğun salavat Salatı mecule bu tek başına yeter her açıdan kısmetin açılması için. bi yerden duymuştum bir kaç duayı bir arada okudunmu fayda etmeyi bırak ters etki yapar demişti ondan olabilir belki ALLAH yardımcın olsun. |