![]() |
İstimnadan Kurtarın Beni Ne Olur!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstimnadan Kurtarın Beni Ne Olur!!!Selamun aleykÜm arkadaŞlar ya benİm İbadetlerİme engel oluyor İstİmna(el İle tatmİn olma) bİlİyorum bİraz farkli bİr konu ama dogru yere actiima İnaniyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstimnadan Kurtarın Beni Ne Olur!!!Hormonların tavan yaptığı esnada ayetelkürsiyi oku kardeş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayetel kürsi denenmiştir Bizlerde gençtik,bizlerinde hormonları tavan yapardı ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstimnadan Kurtarın Beni Ne Olur!!!Öyle bir fiili dua var onu yaptigin zaman kabul olur ![]() Istimnanin haram oldugunu bilecek ve nefsine,heva ve hevesine kabul ettireceksin,sonrada Allaha sözlü olarak yalvaracaksin,yardim dileyeceksin ![]() Kuranda bazen degisik sekillerde gelen,Nefsini heva,hevesini ilah edinenlerden bahseden ayetler bize helal olan seylerle yetinmeyi,haram olanlara tevessül etmenin hevaya tapmak oldugunu anlatir ![]() ![]() Hem yok öyle bir dua ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|