Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
istimnadan, kurtarın, olur

İstimnadan Kurtarın Beni Ne Olur!!!

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Selamun aleykÜm arkadaŞlar ya benİm İbadetlerİme engel oluyor İstİmna(el İle tatmİn olma) bİlİyorum bİraz farkli bİr konu ama dogru yere actiima İnaniyorum AraŞtirdim bazi alİmler zİnaya gİrİlecegİne İstİmna yapilsin dİyor ama ehlİ sÜnnete gÖre yasak ve haram OruÇ felan kar etmİyor Evlİlİk İÇİn de su an gÜcÜm yok HİÇ kİmse bana yardim edemedİ Ben de sİze basvurayim dedİm LÜtfen arkadaslar benİ cİddİye alip bana Öyle bİr dua verİn kİ rabbİm benİ bu İlletden kurtarsin Özel dua İstİyorum Şİmdİden allah razi olsun Allaha emanet olun Es-selamu aleykum
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Hormonların tavan yaptığı esnada ayetelkürsiyi oku kardeşsakinleşene kadarAma diyorsan ki öyle birşey olsun ki hiç aklıma gelmesin bu işO sanırım senin iç dünyan ile ilgiliÇünkü terkiplerdede inanç en önemli unsurdurEğer terkibe inanç bölümünü aşabiliyorsan zaten kendini kontrol etmede sorun yaşamazsın
Ayetel kürsi denenmiştir Bizlerde gençtik,bizlerinde hormonları tavan yapardıOlur olmadık yerde istemdışı gelişen fiziksel değişimlere karşı ayetelkürsi okurdumToplu taşımalarda,misafirlikte,yada uygun olmayan her türlü ortamdaÜçüncü bitmeden normale dönerdi herşey

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Öyle bir fiili dua var onu yaptigin zaman kabul olur

Istimnanin haram oldugunu bilecek ve nefsine,heva ve hevesine kabul ettireceksin,sonrada Allaha sözlü olarak yalvaracaksin,yardim dileyeceksin

Kuranda bazen degisik sekillerde gelen,Nefsini heva,hevesini ilah edinenlerden bahseden ayetler bize helal olan seylerle yetinmeyi,haram olanlara tevessül etmenin hevaya tapmak oldugunu anlatirMevzu cok uzun ama kestirmeden fiili dua yapmadikca sözle dua etmen kevni kanunlara aykiri

Hem yok öyle bir duaBurada cok allame arkadaslar bir dua edip,cinle konusan,evlenen,hizmetci edinen,kursun gecirmez hale gelen,zengin olan vs vs yaziyorlar hepsi hem bos hem ben bunu okur,yazar,yakarsam olacak diye inanilirsa Allah muhafaza sirk bile islenmis olur

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com