![]() |
İstimnadan Kurtarın Beni Ne Olur!!!
Selamun aleykÜm arkadaŞlar ya benİm İbadetlerİme engel oluyor İstİmna(el İle tatmİn olma) bİlİyorum bİraz farkli bİr konu ama dogru yere actiima İnaniyorum. AraŞtirdim bazi alİmler zİnaya gİrİlecegİne İstİmna yapilsin dİyor ama ehlİ sÜnnete gÖre yasak ve haram. OruÇ felan kar etmİyor. Evlİlİk İÇİn de su an gÜcÜm yok. HİÇ kİmse bana yardim edemedİ. Ben de sİze basvurayim dedİm. LÜtfen arkadaslar benİ cİddİye alip bana Öyle bİr dua verİn kİ rabbİm benİ bu İlletden kurtarsin. Özel dua İstİyorum Şİmdİden allah razi olsun. Allaha emanet olun. Es-selamu aleykum
|
Hormonların tavan yaptığı esnada ayetelkürsiyi oku kardeş..sakinleşene kadar..Ama diyorsan ki öyle birşey olsun ki hiç aklıma gelmesin bu iş..O sanırım senin iç dünyan ile ilgili..Çünkü terkiplerdede inanç en önemli unsurdur..Eğer terkibe inanç bölümünü aşabiliyorsan zaten kendini kontrol etmede sorun yaşamazsın..
Ayetel kürsi denenmiştir Bizlerde gençtik,bizlerinde hormonları tavan yapardı.Olur olmadık yerde istemdışı gelişen fiziksel değişimlere karşı ayetelkürsi okurdum..Toplu taşımalarda,misafirlikte,yada uygun olmayan her türlü ortamda.Üçüncü bitmeden normale dönerdi herşey |
Öyle bir fiili dua var onu yaptigin zaman kabul olur.
Istimnanin haram oldugunu bilecek ve nefsine,heva ve hevesine kabul ettireceksin,sonrada Allaha sözlü olarak yalvaracaksin,yardim dileyeceksin. Kuranda bazen degisik sekillerde gelen,Nefsini heva,hevesini ilah edinenlerden bahseden ayetler bize helal olan seylerle yetinmeyi,haram olanlara tevessül etmenin hevaya tapmak oldugunu anlatir.Mevzu cok uzun ama kestirmeden fiili dua yapmadikca sözle dua etmen kevni kanunlara aykiri. Hem yok öyle bir dua.Burada cok allame arkadaslar bir dua edip,cinle konusan,evlenen,hizmetci edinen,kursun gecirmez hale gelen,zengin olan vs. vs... yaziyorlar hepsi hem bos hem ben bunu okur,yazar,yakarsam olacak diye inanilirsa Allah muhafaza sirk bile islenmis olur.... |