Odam Eczane Gibi..:( |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Odam Eczane Gibi..:(merhabalar ![]() uzun zamandır odam sürekli temizlik yapmama rağmen ecza deposu gibi ilaç kokuyor![]() yani bi tuhaf ilaç kokusu var![]() nereden geldiğini bilmiyorum ama sadece benim odamda var bu koku![]() aynı zamanda gelen bi kaç arkadaşım da aynı şeyi söylediler![]() yahu burası eczane gibi kokuyor diye![]() ![]() bir de ne zaman ders çalışmak için otursam bir türlü verimli çalışamıyorum burada ![]() oturma odasında daha rahat çalışıyorum daha uzun süreli![]() burada ders çalışmaya başladığımda bi ağırlık çöküyor ve uykum geliyor![]() dersi bırakınca uykum kalmıyor yatınca tekrar kalkıyorum![]() böyle bişey![]() başkalarında da var mıdır merak ettim![]()
|
|
Odam Eczane Gibi..:( |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Odam Eczane Gibi..:(kekremsi_kedi Nickli Üyeden Alıntı merhabalar ![]() uzun zamandır odam sürekli temizlik yapmama rağmen ecza deposu gibi ilaç kokuyor![]() yani bi tuhaf ilaç kokusu var![]() nereden geldiğini bilmiyorum ama sadece benim odamda var bu koku![]() aynı zamanda gelen bi kaç arkadaşım da aynı şeyi söylediler![]() yahu burası eczane gibi kokuyor diye![]() ![]() bir de ne zaman ders çalışmak için otursam bir türlü verimli çalışamıyorum burada ![]() oturma odasında daha rahat çalışıyorum daha uzun süreli![]() burada ders çalışmaya başladığımda bi ağırlık çöküyor ve uykum geliyor![]() dersi bırakınca uykum kalmıyor yatınca tekrar kalkıyorum![]() böyle bişey![]() başkalarında da var mıdır merak ettim![]() ![]() kıyamamm yaaa ![]() ![]() muska flan mı var acaba??araştır etrafı canım anlamam pek ama![]() ![]()
|
|
|
|