Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eczane, odam

Odam Eczane Gibi..:(

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

merhabalaruzun zamandır odam sürekli temizlik yapmama rağmen ecza deposu gibi ilaç kokuyoryani bi tuhaf ilaç kokusu varnereden geldiğini bilmiyorum ama sadece benim odamda var bu kokuaynı zamanda gelen bi kaç arkadaşım da aynı şeyi söyledileryahu burası eczane gibi kokuyor diye
bir de ne zaman ders çalışmak için otursam bir türlü verimli çalışamıyorum buradaoturma odasında daha rahat çalışıyorum daha uzun süreliburada ders çalışmaya başladığımda bi ağırlık çöküyor ve uykum geliyordersi bırakınca uykum kalmıyor yatınca tekrar kalkıyorumböyle bişeybaşkalarında da var mıdır merak ettim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

kekremsi_kedi Nickli Üyeden Alıntı

merhabalaruzun zamandır odam sürekli temizlik yapmama rağmen ecza deposu gibi ilaç kokuyoryani bi tuhaf ilaç kokusu varnereden geldiğini bilmiyorum ama sadece benim odamda var bu kokuaynı zamanda gelen bi kaç arkadaşım da aynı şeyi söyledileryahu burası eczane gibi kokuyor diye
bir de ne zaman ders çalışmak için otursam bir türlü verimli çalışamıyorum buradaoturma odasında daha rahat çalışıyorum daha uzun süreliburada ders çalışmaya başladığımda bi ağırlık çöküyor ve uykum geliyordersi bırakınca uykum kalmıyor yatınca tekrar kalkıyorumböyle bişeybaşkalarında da var mıdır merak ettim

kıyamamm yaaamuska flan mı var acaba??araştır etrafı canım anlamam pek ama

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com